51-es körzet - meghívó / Galántai ház - meghívó / kurátori jegyzet 2 / vendégkönyv

az 51-es körzet és a Galántai ház

11 kiállítással, 8 videótérrel és 13 hanghelyszínnel

Térbeli elosztásban a kiállítóterek és a videóterek szimultán akusztikai környezeteként működnek a „hanghelyszínek” (a korábbi hangtájak, hangzáskultúrák, hangdíszletek, hanghátterek és hangos terek mintájára).

A helyszín-karakterek: első kert, hátsó kert, első pince, hátsó pince, alsó padlás, felső padlás, fafészer, fafészer padlás, budi, disznóól, emésztő, pajta, örömtánc pajta, szaletli, villanyóra, szoborablak, hangfüggöny, fedett udvar, konyha, szoba.

VŐ KEZDETEK / VÉLETLEN EGYBEESÉSEK

Az adat, mint információ - lehetővé teszi a tudást, a tudás következményeként - az intuició és majd a bölcsesség - kizár minden összeesküvés-elméletet.

A természet működésének megfelelően a tudás alapú társadalomban a jövő kezdetek a véletlen egybeesések észrevétele által "tudatosulhatnak".

A VÉLETLEN EGYBEESÉS A JÖVŐ KEZDETE VOLT

A tudás holarchikus hálózatában
a holonikus együttműködés által jönnek létre
a "művészeti" produktumok.
Így a művészet talán magyarázatot találhat
az emberi lét értelmére is.

Mail Art Wave 2022

egy globális, non-profit kísérlet, a DodoDada, az E.O.N. (Ethereal Open Network / Éteri Nyílt Hálózat) archívum, és számos további független entitás (személy, társulás) támogatásával, amely találkozókon, kiállítási projekteken, konferenciákon, műhelymunkákon és kölcsönös együttműködéseken keresztül kívánja előmozdítani azt a mindenki számára elérhető és ökológiailag fenntartható művészet iránti igényt, amely a szabad cserén és a kollektív jó iránti elkötelezettségen alapul.

50 ÉVE 40 ÉVE 30 ÉVE 20 ÉVE 10 ÉVE MOST